Насловна Најновије Хан Пијесак: “Гулашијада” у недељу

Хан Пијесак: “Гулашијада” у недељу

107
0

 Туристичка организација општине Хан Пијесак уз подршку локалне управа организује четврту гастро-туристичку манифестацију “Гулашијада”,на излетишту Комница код Хан Пијеска у нед‌јељу, 1. септембра, најавили су из ове јавне установе.

Вјекослав Максимовић из Организационог одбора ове манифестације рекао је Срни да и ове године “Гулашијада” има хуманитарни карактер.

Он је нагласио да ће организатори одлучити коме су средства прикупљена на овој манифестацији путем хуманитарних кутија, најпотребнија у овој локалној заједници.

Максимовић је подсјетио да су средства прикупљена на prethone двије “Гулашијаде” уручена Д‌јечијем Вртићу “Диана Будисављевић” и Таеквандо клубу “Озон”.

“Очекујемо као и раније велики број посјетилаца и лијепо дружење у предивном планинском амбијенту нетакнуте природе и позивам заинтересоване да се благовремено пријаве”, нагласио је Максимовић.

Он је додао да ће поред гастропонуде на излетишту Комница бити одржана спортска такмичења у, бацању кугле, стрељаштву,одбојци и навлачењу конопца.

Новчане и симболичне награде обезбијеђене су за три најбоље припремљена гулаша, и за побједнике у спортским надметањима.

Организатор “Гулашијаде” је Туристичка организација општине Хан Пијесак, а покровитељ општина Хан Пијесак.

 
ИЗВОРPrincip.news
Претходни текстМале библиотеке на отвореном у Источном Новом Сарајеву постављене испред Средње школе „28. јуни“ и у Парку великана (Фото)
Сљедећи текстДанас комеморација академику Максимовићу