Насловна Вијести Република Српска Цвијановић: Изузетна сарадња локалних и републичких власти

Цвијановић: Изузетна сарадња локалних и републичких власти

201
0

Предсједник Републике Српске Жељка Цвијановић, изјавила је данас у Власеници, да сарадња локалних заједница и републичким институцијама увијек даје добар резултат.

Цвијановићева је, након састанка са начелником општине Власеница Мирославом Kраљевићем, рекла да је добра сарадња ове локалне заједнице и власти Републике Српске дала изграђене објекте, бољу путну инфраструктуру, као и друге бројне пројекте.

„Имамо и улагање које се односило на факултет, прављење нових капацитета у вртићу и реконструкцију школа“, рекла је Цвијановићева.

Она је рекла да у Власеници изузетно цијени и подржава активизам и намјеру да се настави са добрим пројектима, а посебно је истакла пројекат изградње скијалишта „Игриште“.

„Ту смо нашли добру формулу за будуће кретање. Захвална сам начелниковом тиму који заједно с њим предано ради и кандидује пројекте који су суштински важни за живот овог града“, рекла је Цвијановићева.

Предсједник Српске је нагласила да је посебно у овој општини радује однос према дјеци и спортским колективима, а и она се данас састала са спортистима ове општине.

„Људи у то улажу пуно напора и ти напори су крунисани успјесима. Данас сам имала прилику да разговарам са овим дивним дјевојчицама које предано раде, тренирају, а и одличне су ученице“, истакла је Цвијановићева.

Цвијановићева је поручила да се овакви спортски колективи морају цијенити, као и чињеница да дјеци из малих мјеста, попут овог, није увијек лако изборити се за успјех у односу на нека већа мјеста.

Она је рекла да је поносна што је данас упознала власеничке спортисте, јер су то и резултати Републике Српске.

„То показује како можемо добро да радимо и сарађујемо“, рекла је Цвијановићева и додала да ће, као и досад подржавати спортске клубове.

Цвијановићева ће у Власеници посјетити и Дом здравља, након чега је предвиђена њена посјета Хан Пијеску и Палама.

ИЗВОРсрна
Претходни текстИсточно Сарајево: За пројекте из области културе 45.000 КМ
Сљедећи текстУсвојена резолуција за додјелу статуса кандидата Украјини и Молдавији