Насловна Најновије Цвијановић: Сачувати традиционалну породицу

Цвијановић: Сачувати традиционалну породицу

118
0
Српски члан Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић изјавила је да је Република Српска традиционално друштво у којем се његује породица и да то треба сачувати.
 

– Ми знамо да је породица та у којој све почиње и у суштини око тога градимо друштво у Републици Српској – рекла је Цвијановићева у подкасту „Граница постоји“ и додала да је веома важно да грађани знају да постоје мјеста гдје се могу рјешавати одређене ствари и проблеми.

Она је истакла да је генерална политика Републике Српске да се његују породице.

– Ми своју дјецу не одбацујемо са 16 година и не говоримо – иди и снађи се у бијелом свијету – рекла је Цвијановићева и додала да се традиционално породице окупљају.

Она је истакла да друштво мора да функционише на основу унутрашњих веза, јер ако су грађани отуђени једни од других, онда нема ту срећног друштва.

– На западу је много унесрећених друштава, ма како они располагали неким материјалним добрима. Нема нас 100 милиона, али знамо колико је породица важна и то морамо сачувати у Републици Српској – рекла је Цвијановићева.

Она је искористила прилику и да свим дамама честита Осми март, женама које заједно стоје са мушкарцима на бранику отаџбине.

Цвијановићева је додала како не жели да одваја жене од мушкараца зато што зна да су увијем заједно у свему, и у политичком раду и у свакодневном животу.

– Желим да се захвалим на великом стрпљењу и на досљедности коју жене показују, и оне које се баве политиком, политичким радом – рекла је Цвијановићева.

ИЗВОРртрс
Претходни текстРепубличка управа цивилне заштите Републике Српске: Упозорење на јак и олујни вјетар
Сљедећи текстКовачевић: Подржавати рјешења која јасно препознају Српску