Насловна Најновије Цвијановић: Хелез треба да буде смијењен

Цвијановић: Хелез треба да буде смијењен

195
0

Српски члан Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић сматра да министар одбране у Савјету министара Зукан Хелез треба да буде смијењен.

– Видјећемо како ће се слагалица направити око тога, али по мом мишљењу он треба да буде смијењен зато што ово није први пут да излази са разним лудостима и причама – изјавила је Цвијановић.

Цвијановић сматра да је апсолутно непримјерено и да су Хелезови наводи измишљени с намјером да се дестабилизују односи у оквиру БиХ, поготово с намјером да се привуче негативна пажња према Републици Српској.

– Прије тога је причао о разним, обавјештајним, назови подацима. Он нам је говорио шта ће се десити, гдје ће отићи Милорад Додик, то су лудости. Не може човјек да вјерује да неко ко обавља тако важну функцију може да прича такве ствари само да би забавио јавност, првенствено међународну у том свом обраћању, у тим својим интервјуима – навела је Цвијановићева.

Хелез је недавно изјавио да на подручју Републике Српске постоје војни кампови за обуку и да су то паравојне формације.

– Лоцирани су, пратимо их и можемо их лако елиминисати“, рекао је Хелез, истакавши да цијели процес воде „неки људи из Русије“.

Обавјештајно безбједносна агенција БиХ јуче је одговорила да нема информације о постојању војих кампова и паравојних формација у БиХ.

ИЗВОРсрна
Претходни текстПојачан саобраћај код Градишке, Градине, Костајнице и Велике Кладуше
Сљедећи текстСрпски народ у Фочи светосавље доживљава као филозофију постојања