Насловна Најновије Чабрић: Највећи спортски догађај у Српској – представићемо се у најбољем свјетлу

Чабрић: Највећи спортски догађај у Српској – представићемо се у најбољем свјетлу

134
0
Министар породице, омладине и спорта Републике Српске Селма Чабрић, изјавила је да је тениски турнир “Српска опен“, највећи спортски догађај који је организован у Републици Српској и да је сигурна да ће се Српска представити у најбољем свјетлу.
 
Чабрићева је рекла да ће овај спортски догађај окупити највећа тениска имена, али и значајне људе из различитих сфера јавног и пословног живота из бројних европских земаља, те да је сигурна да ће то бити искориштено на најбољи начин за Републику Српску.
 
Она је истакла да су републичке институције уложиле значајна средства у изградњу спортског комплекса, те да је све урађено у складу са највећим свјетским стандардима и, кад турнир почне, Бањалука и Република Српска ће моћи да стану раме уз раме са свјетским пријестоницама у којима се одржавају велики тениски турнири.

– Ово је улагање у будућност и сигурна сам и да ће Република Српска имати значајне бенефите у сваком смислу када турнир буде одигран – рекла је Чабрићева за Срну.

Чабрићева је позвала све грађане, љубитеље спорта, који су у прилици да дођу и присуствују једном овако значајном догађају и помогну да се пуног срца и са поносом Српска представи свјетској јавности у најбољем свијетлу.

Љубитељи тениса ће на Српска опену од недјеље, 16. априла, до 23. априла имати прилику да виде најбољег свјетског тенисера Новака Ђоковића, као и друге тениске звијезде.

Осим Ђоковића, у Бањалуци ће играти Андреј Рубљов, Станислас Вавринка, Борна Ћорић, Гаел Монфис, Ришар Гаске, Фабио Фоњини, Ласло Ђере, Филип Крајиновић.

Српска опен 2023 је АТП турнир из серије 250, који се након двије узастопне године у Београду, ове године одржава у Бањалуци.

ИЗВОРсрна, фото РТРС
Претходни текстДва слободна бацања која су најавила крај Југославије
Сљедећи текстПаљанин признао крађу возила