Насловна Најновије Шкипина: Бећировић највећи негатор уставне и дејтонске БиХ

Шкипина: Бећировић највећи негатор уставне и дејтонске БиХ

55
0

Посланик у Народној скупштини Републике Српске Дамјан Шкипина, изјавио је за Срну, да Денис Бећировић мисли да ако сваки дан бар једном каже да је НАТО стратешки интерес БиХ, то нешто значи и да ће се нешто промијенити.

„Тај беспосличар је послије Зукана Хелеза и Раме Исака највећа срамота за Бошњаке. И у НАТО савезу знају да читају, па виде њихова пискарања, након чега нас свако мало обавијесте да је БиХ дефинисала искључиво сарадњу са Алијансом и да нема никаквог говора о чланству, ако не постоји сагласност свих у БиХ, а сви знамо да такве сагласности нема. И неће је ни бити“, поручио је Шкипина.

На питање да прокоментарише изјаву предсједавајућег Предсједништва БиХ Дениса Бећировића, да је кључни стратешки циљ БиХ, како каже, пуноправно чланство у НАТО, Шкипина је рекао за Срну да је проблем у Бећировићевим пискарањима, тај што злоупотребљава мјесто на којем сједи, упорно лаже и лажно се представља.

„Бећировић није Предсједништво, он је један од три члана колективног органа и без друга два и без консензуса, може само да се слика и поздравља и ништа више. Његова ријеч не вриједи ништа. Његове лажи и подвале доказ су његове немоћи“, истакао је Шкипина.

Он је рекао да се Бећировић тврди да се залаже за БиХ, а упорно је руши и понижава гдје год дође и као каква трачара иде и пљује све што се тиче Републике Српске и српског народа.

„Неко ко другоме мисли зло, као што то Бећировић стално мисли, није у стању да направи ништа добро за било кога у БиХ. Он је највећи негатор уставне и дејтонске БиХ и њене европске будућности“, закључио је Шкипина.

ИЗВОРсрна, фото РТВИС
Претходни текстСахрана Боре Ђорђевића у суботу 7. септембра
Сљедећи текстТрамп: Кијев лаже о броју жртава