Насловна Најновије Шкипина: Сутра у Чајетини о бенефитима гондоле

Шкипина: Сутра у Чајетини о бенефитима гондоле

85
0

Посланик у Народној скупштини Републике Српске Дамјан Шкипина, најавио је да ће сутра посјетити општину Чајетина, гдје ће разговарати са предсједником те локалне заједнице Миланом Стаматовићем о значају изградње гондоле за ту локалну заједницу и бенефитима које она доноси.

„Разговараћемо о значају те инвестиције за општину Чајетина, која је по свему слична општини Пале, с тим што сматрам да Пале имају боље предуслове за пројекат ове врсте“, изјавио је Шкипина новинарима на Јахорини, током обиласка почетка радова на изградњи ски-лифта „Трново“.

Шкипина је рекао да ће тај састанак бити прилика да Пале и Јахорина искористе њихова искуства у вези са функционисањем гондоле на подручју Чајетине, као и да се утврде позитивни ефекти које она доноси како за општину, тако и за комплетну Сарајевско-романијску регију и становништво.

Он је рекао да вјерује да ће сви политички представници у институцијама Републике Српске, посебно они који долазе са подручја општине Пале, подржати пројекат изградње гондоле Пале-Јахорина.

„За то је свакако неопходна помоћ Владе Републике Српске и предсједника Српске Милорада Додика, која је неспорна и вјерујемо да ће већ наредне године почети изградња гондоле Пале-Јахорина“, истакао је Шкипина.

ИЗВОРСрна
Претходни текстПожар код Билеће, најугроженије село Подгорја (ВИДЕО)
Сљедећи текстУ Источном Новом Сарајеву отворен 4. Сајам књиге, РТВИС, 13.08.2024. (ВИДЕО)