Насловна Вијести Источно Сарајево Шкипина: Сљедеће године комплетна санација терена у Подграбу (ФОТО)

Шкипина: Сљедеће године комплетна санација терена у Подграбу (ФОТО)

199
0

Синоћ је у Подграбу завршен трећи по реду улични турнир Streetball 3×3. Генерални покровитељ турнира је општина Пале, а партнер турнира Туристичка организација Града Источно Сарајево. На турниру је учествовало 12 екипа из Сарајевско-романијске регије, а побједничка екипа је Кафе ,,Red white“ из Пала.

„Честитам организатору, побједницима и учесницима овог турнира који ево већ трећу годину показује све веће интересовање и значај. Овај турнир је битан за општину Пале и поготово мјесну заједницу Подграб која је, нажалост, прије неких десетак година била прилично запуштена и запостављена. Сматрам да је то неправедно и сигурно је да Подграб заслужује да прати развој Општине“, рекао је предсједник Скупштине општине Пале Дамјан Шкипина.

Он је истакао да је у претходном периоду извршена изградња трибина и справа за вјежбање на отвореном, а тренутно је у току тендерска процедура за обнављање ограде око терена које ће бити извршено ускоро.

„Могу са сигурношћу да обећам да ћемо сљедеће године извршити комплетну санацију терена. То ће много значити за Подграб, за омладину и спорт“, изјавио је Шкипина и додао: „Имали смо интензивне разговоре са ресорним министром Ћорићем да се убрзају процедуре око ревитализације магистралног пута Пале-Подграб-Врхпрача-Јахорина, што би било од огромног значаја не само за овај крај већ и за читаву општину Пале“, закључио је Шкипина.

ИЗВОРРтвис
Претходни текстПочео програм обиљежавања Илиндана на Сокоцу (ФОТО)
Сљедећи текстРогатица: Влада Српске улаже у изградњу инфаструктурних пројеката