Насловна Најновије Шулић: Одступања у резултатима контролног бројања у Добоју мања него у Бањалуци...

Шулић: Одступања у резултатима контролног бројања у Добоју мања него у Бањалуци и Бијељини

201
0

Члан Извршног комитета СНСД-а Денис Шулић, изјавио је да, према информацијама од њихових посматрача са контролног бројања гласова, на до сада пребројаних једне трећине бирачких мјеста у Добоју, нема знатнијих одступања и да су она чак и нижа од одступања која су била на контролном бројању у Бањалуци и Бијељини.

Шулић је, коментаришући тврдње БН телевизије, да први подаци контролног бројања за Добој показују да је ријеч о „бруталној крађи гласова“, истакао да је то очекивано од опозиције и појединих портала и телевизија блиских њима и блиских политичком Сарајеву, да стално дижу тензије у Републици Српској.

– На почетку, прије контролног бројања, бомбастично су најављивали да је нестало шездесетак врећа са бирачким материјалом из Добоја, па се онда установило да то није тачно, па се говорило да нема печата, да нема потписа на гласачким листићима, што се све показало нетачно, а тако ће се лажном показати и та информација коју су објавили – рекао је Шулић за Срну.

Он је рекао да ће неко морати да одговара за све лажи и обмане јавности које су изнесене у овим данима након избора.

– СНСД је убједљив побједник ових избора. Милорад Додик је предсједник Републике Српске зато што су то грађани Српске жељели, а не мала групација новинара блиских опозцији – додао је Шулић.

ИЗВОРртрс
Претходни текстУ Специјалном суду у Београду главни претрес у поступку против Беливука и Миљковића
Сљедећи текстЈеринић најавио да ће тражити смјену Арнаутовића и чланова ЦИК-а