Насловна Најновије Ђоковић: Ово је био изазован меч, никада није лако играти са Хуркачем

Ђоковић: Ово је био изазован меч, никада није лако играти са Хуркачем

139
0

Најбољи тенисер свијета Новак Ђоковић изјавио је вечерас да је имао тежак меч против Пољака Хуберта Хуркача у четвртфиналу АТП турнира у Дубаију.

Ђоковић се данас пласирао у полуфинале турнира у Дубаију, пошто је савладао Хуркача 6:3, 7:5.

Најбољи тенисер свијета је до 20. везане побједе стигао послије сат и 23 минута.

– Ово је био изазован меч, никад није лако играти са њим. Један је од најбољих момака на АТП Туру. Желим му све најбоље у наставку сезоне. Има дефинитивно један од најбољих сервиса. У другом сету до 11. гема нисам имао шансе, лако је добијао гемове, а онда сам успио да вежем неколико добрих сервиса. Нашао сам и ја ритам на сервису и то ми је доста помогло. Није нас много тога раздвајало у овом мечу, али сам задовољан како сам одиграо – изјавио је Ђоковић по завршетку меча.

Он је потом захвалио навијачима на подршци.

– Поштујем свакога, на сваком турниру, без навијача не би могли да играмо на оваквом нивоу. Највећи турнири попут овог не би постојали без публике. Хоћу да им се захвалим, посебно оним најмлађим. Много их је овде, то је уживање видјети, посебно како долазе и како желе да играју тенис. Трудимо се да их инспиришемо и мотивишемо – закључио је Ђоковић.

Српски тенисер ће сутра у полуфиналу турнира у Дубаију играти са побједником меча између Руса Данила Медведева и Хрвата Борне Ћорића.

ИЗВОРТанјуг
Претходни текстДелегација Општине Трново у службеној посјети Општини Будва
Сљедећи текстЗатражено изузеће за Ђоковића да би могао да игра у Мајамију