Насловна Вијести Источно Сарајево Јавни позив за суфинансирање трошкова боравка дјеце у вртићима

Јавни позив за суфинансирање трошкова боравка дјеце у вртићима

217
0

Општина Источна Илиџа расписала је јавни позив за суфинансирање трошкова боравка дјеце у вртићима.

Пријава се подноси на прописаном обрасцу који се може преузети у згради општине или на веб-страници /www.istocnailidza.net/, објављено је на сајту општине Источна Илиџа.

Приликом пријаве потребно је доставити доказ о броју чланова домаћинства /кућна листа/, потврду о упису дјетета у вртић, увјерење о пребивалишту за родитеље и пунољетне чланове домаћинства, те извод из матичне књиге рођених за свако малољетно дијете.

Треба доставити и потврду о личним примањима свих запослених чланова домаћинства, као и потврду са бироа, ако лице није у радном односу.

Пријаве са потребном документацијом могу се доставити лично у пријемној канцеларији Општинске управе радним даном од 7.30 до 15.00 часова или поштом на адресу општине Источна Илиџа са назнаком: Kомисији за суфинансирање трошкова боравка дјеце у вртићима.

Потписивање уговора са апликантима који буду испуњавали потребне услове вршиће се накнадно по објављивању коначне ранг-листе, а важиће од 1. септембра.

Рок за подношење пријаве је 15 дана од дана објављивања на огласној табли, односно званичној интернет страници општине.

На интернет страници општине објављен је и јавни позив за суфинансирање породица са четворо и више дјеце са пребивалиштем на подручју Источне Илиџе.

ИЗВОРсрна, фото Општина Источна Илиџа
Претходни текстПогинуло готово 9.000 украјинских војника
Сљедећи текстЕмисија „Љетни разговори“ 21.08.(ВИДЕО)