Насловна Вијести Источно Сарајево Јахорина – дестинација број 1

Јахорина – дестинација број 1

264
0

Директор Олимпијског центра „Јахорина“ Дејан Љевнаић, изјавио је да Јахорина својом најсадржајнијом љетном понудом до сада, представља дестинацију број један у Југоисточној Европи.

„Визионарским начином пословања и успјешно реализованим инвестиционим пројектима, Олимпијски центар `Јахорина` искористио је огроман потенцијал Јахорине и претворио је у истинско монденско одмаралиште у зимским мјесецима, а сада и у љетним“, рекао је Љевнаић Срни.

Разлог томе су, навео је он, неприкосновене атракције за посјетиоце свих узраста, сјајна организација, али и пројекти у виду манифестација које привлаче историјски број домаћих и страних посјетилаца.

Он је указао на важност инвестиција у гондоле Источно Сарајево-Јахорина и Пале-Јахорина, али и реновирање и адаптацију четири објекта сјајне угоститељске репутације – хотели „Турист“, „Панорама“, „Kоран“, те некадашњи Дом извиђача „Будућност“, односно некадашњи Студентски дом на Kаловитим брдима.

У остваривању мисије којом би оживјели општину Пале, као и у свим пројектима, он наводи да се овај центар ослања на неизмјерну подршку Владе Републике Српске, јер Јахорина данас не би била оно што јесте без ове подршке.

DEJAN LJEVNAIĆ: Na Jahorini vlada sjajna, zimska atmosfera - Gracija

Према његовим ријечима, планови на унапређењу у организацији Олимпијског центра биће и ширење ка Двориштима, ширење ка Прачи, преузимање пословне јединице Андрићграда, изградња етносела „Сокол град“ на Равној Романији као нове романијске атракције, те пројекат Игришта.

Љевнаић напомиње да Олимпијски центар ставља на прво мјесто едукацију радника у туризму, јер се само тако може доћи до успјеха и жељених резултата.

„Године искуства у овом послу помогле су ми да схватим да је најјефтиније платити знање које, уз избор правих пројеката и брзу реализацију, гарантује успјех. Сматрам и да је управо највећа тајна успјеха комбинација знања, одлучности, доброг одабира пројеката и на крају доброг управљања“, наводи он.

Ова олимпијска планина заслужује бољу амбуланту и то је један од многоборојних проблема на којима свакодневно радимо, без обзира што нису у директно у нашој надлежности“, рекао је Љевнаић.

Осврћући се на признање за инвестиције и развој у оквиру 43. избора Европске независне агенције за најуспјешније европске менаџере и личности године које му је недавно додијељено, Љевнаић је рекао да за њега то представља велику част и огромно задовољство.

„Ипак, свој успјех, првенствено, мјерим задовољством посјетилаца, сарадника, те запослених у Олимпијском центру, чији број драстично расте из године у годину. Посебно признање, које сам овом приликом добио, припада сваком раднику, а сваки успјех сматрам заједничким, јер у њима они марљивим радом и великом одговорношћу према послу који обављају једнако учествују“, закључио је Љевнаић.

ИЗВОРсрна
Претходни текстШековићи: Отворена манифестација “Кул јул“
Сљедећи текстАМС РС: Већина возача поштује ограничења брзине