Насловна Вијести Источно Сарајево Југовић: Открити ауторе и налогодавце атака са друштвених мрежа

Југовић: Открити ауторе и налогодавце атака са друштвених мрежа

281
0

Начелник општине Пале Бошко Југовић, поручио је данас јавности, да је већ дужи период изложен безобзирним атацима са једног или више лажних профила на друштвеним мрежама, који у значајној мјери нарушавају његов лични, па тако и интегритет његове породице.

„Ово траје већ дужи период и не бих се вјероватно ни оглашавао у јавности о овом питању да све није превршило мјеру и прерасло у крајње вулгарну причу, којом је обухваћено више особа у мом ближем окружењу и од које нису поштеђени чак ни моји унуци“, рекао је Југовић и нагласио да „и као човјек, и као начелник има обавезу да се огласи и осуди овакво понашање једног или више анонимних појединаца“.

Начелник општине Пале је истакао да његова свијест и савјест „не могу да прихвате да може постојати било какав, па био то и скривени политички циљ, који би оправдао блаћење људи у мјери да од њих прави монструме, поремећене личности, чак и којекакве предаторе или педофиле…“.

Југовић је нагласио да „не тврди, али истовремено и не искључује могућност да иза свега стоје нечији политички интереси, јер постоје одређена сазнања у том смјеру“, те да ће препустити надлежним истражним органима да јасно утврде „ко се и за чији рачун тако ревносно труди да упрља животе нормалних и часних људи“.

„Пред надлежним органима покренута је одговарајућа процедура и очекујем да ће бити откривени сви они који су себи узели за право да се поигравају са честитим људима, знајући притом да свјесно чине кривично и противуставно дјело, те да ће се стати на пут свим овим вулгарностима које трују јавни простор“, закључио је Југовић.

ИЗВОРсрна, фото РТРС
Претходни текстУ четвртак промоција књиге и изложба о “Сарајевском атентату“
Сљедећи текстИзбор најбољих пословних идеја сутра у Источном Сарајеву