Насловна Вијести Љевнаићу награда за инвестиције и развој

Љевнаићу награда за инвестиције и развој

229
0

Директору Олимпијског центра „Јахорина“ Дејану Љевнаићу додијељено је посебно признање за инвестиције и развој у оквиру 43. избора Европске независне агенције за најуспјешније европске менаџере и личности године, саопштено је из овог Центра.

Љевнаић је изјавио да свако признање прија али истовремено обавезује да буде још бољи.

„Захваљујући доброј визији и успјешно реализованим инвестицијама Олимпијски центар `Јахорина` привлачи пажњу све већег броја инвеститора али и туриста. Успјешност једне дестинације се мјери управо овим параметром, а тренутно је Јахорина локација број један по порасту цијене у реал естате и по интересовању за инвестирањем.

Према његовим ријечима, одабиром правих пројеката, брзом реализацијом и правилним управљањем, за четири године тим Олимпијског центра на челу са њим успио је да учини чудо претворивши Јахорину у центар који покреће привреду цијелог региона током цијеле године.

„Након реализоване најуспјешније зимске сезоне у историји, гдје је забиљежен раст за готово 1.300 одсто, услиједила је љетња сезона која већ у првих седам дана остварује запажене резултате“, истакао је Љевнаић.

Љевнаић је додао да у вријеме инвестиција и великих пројеката не смију заборавити на људе и улагање у знање.

„Убједљиво најсадржајанија љетња сезона на Јахорини отворена је 1. јула и већ у првих седам дана рада ова дестинација привукла је пажњу великог броја туриста. Забиљежена је рекордна посјећеност, те је број продатих карата порастао у односу на љетну сезону 2020. године за готово 40 одсто. Промет Олимпијског центра у односу на исти период за поменуту сезону порастао је за 26 одсто“, поручио је Љевнаић.

Он наглашава да могу очекивати да ће љето на Јахорини бити најуспјешније у историји али и најсадржајније због нових садржаја попут наутикџета, батерфлаја, екс рејса,зип-лајна који се простире изнад акумулационог језера на врху планине, најдужег боба у југоисточној Европи, тавера, лупстера, скај-дајва и многих других.

„То су само дио садржаја које су доступне посјетиоцима сваки дан током љетње сезоне“, изјавио је Љевнаић.

Љевнаић је награду добио на јучерашњој додјели у одржаној у хотелу „Европа“ у Сарајеву.

ИЗВОРсрна
Претходни текстПрвог дана „Егзита“ заплијењено више од шест килограма дроге
Сљедећи текстСутра Атлетски митинг и првенства за сениоре и старије пионире