Насловна Вијести Источно Сарајево Љевнаић: Јахорина постала дестинација број један у Европи

Љевнаић: Јахорина постала дестинација број један у Европи

311
0

Планина Јахорина простала је дестинација број један у Европи, а рекордну посјећеност забиљежила је у недјељу, 7. августа, изјавио је директор Олимпијског центра „Јахорина“ Дејан Љевнаић.

Након историјских резултата остварених у току зимске, Јахорина наставља свој сјајан тренд и у току љетње сезоне.

Из Олимпијског центра су истакли да ће ова, 2022. године, према свему судећи у књигу о историји Олимпијског центра „Јахорина“ бити уписана златним словима, јер ће овог љета приходи бити већи чак и од зимских сезона прије доласка новог руководства.

Љевнаић је рекао да је Јахорина овог љета идеално уточиште за бијег од градске гужве и високе температуре ваздуха, а богатим садржајима извор је забаве за све категорије гостију.

„Било да бирате неке од забавних или адреналинских садржаја, по којима је Јахорина јединствена у Европи или једноставно уживате у оази зеленила и чистог планинског ваздуха, добра забава на овој планини и у љетном периоду неће изостати. Фестивали, трејл трке, детокс програм и концерти најпознатијих музичких звијезда обиљежили су јул, док нас и у наредном периоду очекује сјајан програм“, нагласио је Љевнаић.

Према његовим ријечима, 20. августа, почеће дводневни „Фешн викенд Јахорина“, током којег ће се својим колекцијама представити најмање 10 модних дизајнера из БиХ, Србије, Црне Горе и Хрватске, а првог дана овог догађаја предвиђен је и концерт Александре Радовић.

Одмах након „Фешн викенда“, каже Љевнаић, 27. августа услиједиће „Јахорина Хаб“ који већ традиционално окупља умјетнике из различитих сфера умјетности, у оквиру којег ће у Олимпијском бару бити организована изложба која ће бити отворена за све посјетиоце Јахорине.

Он је додао да ће се септембар наставити у истом маниру, па је од 9. до 12. септембра термин резервисан за конференцију „Јахорина дигитал самит“, 17. септембар ће обиљежити спектакуларни концерт доктора Нелета Kарајлића и Стефана Миленковића на врху планине, али и посљедњи промо период са попустом од 30 одсто за све љетне садржаје који ће бити актуелан од 15. до 18. септембра.

ИЗВОРсрна, фото Плодна земља
Претходни текстДанас је Свети Пантелејмон
Сљедећи текстЋосић честитао крсну славу управи и грађанима Источног Старог Града