Насловна Најновије Љекару приведеном на Јарињу одређен притвор

Љекару приведеном на Јарињу одређен притвор

137
0

Љекару Николи Тодоровићу, приведеном на пункту Јариње, одређено је задржавање до 48 сати због сумње да је напао полицајца, а након саслушања појавиће се пред судом, саопштено је из полиције у Приштини.

Тодоровићу није дозвољено да прође пунт Јариње уз образложење на нема комплетну документацију, а пошто му је забрањено даље кретање, према тврдњама полиције, „одбио је и да потпише документ/рјешење о забрани уласка“, након чега је „напао једног од полицајаца нанијевши му повреде“.

Адвокат Милош Делевић рекао је да је Тодоровић синоћ саслушан у станици полиције у јужном дијелу Митровице и да му је Тодоровић пренио да су га полицајци провоцирали током контроле документације, а током привођења физички се обрачунали са њим.

О случају је обавијештен тужилац, а против Тодоровића је покренут поступак за „напад на службено лице“, па му је одлуком тужиоца одређено задржавање до 48 сати.

Kанцеларија Владе Србије за Kосово и Метохију раније је саопштила да је љекар запослен у Kлиничко-болничком центру у Kосовској Митровици Никола Тодоровић, приведен на прелазу Јариње док је возио малољетну дјецу у општину Србица, на породичну крсну славу.

ИЗВОРсрна, фото Информер
Претходни текстБинго: До краја године 0% марже на храну за бебе
Сљедећи текстСтранке “тројке“: СДА блокира формирање власти у ФБиХ