Насловна Магазин Занимљивости Љетна пјесма Јоване Бојанић: „Љуби, љуби, љуби ме!“ (Видео)

Љетна пјесма Јоване Бојанић: „Љуби, љуби, љуби ме!“ (Видео)

126
0

Као што је и обећала, након врло кратке паузе, Јована Бојанић се враћа са сјајном енергијом и синглом који по свему судећи – пријети озбиљном заразом. „Љуби, љуби, љуби ме“ је право љетно освјежење. Спој је модерне продукције и питког ретро поп звука који је у посљедње вријеме веома популаран меðу младим музичарима. Аутор, аранжер и продуцент пјесме је Едвин Хаџић, који је већ одавно познат сарајевској публици, али и ван њених граница. Пјесма је снимана у музичком студију „Модра ријека“, чија врата су од почетка овог пројекта широм отворена за Јовану и њену екипу. 

Ljetna pjesma Jovane Bojanić: LJUBI, LJUBI, LJUBI ME

Текст потписује Јована, уз помоћ Ане Ивановић, чији неодољиви стил писања је публика имала прилику да чује у претходном синглу „Збогом с друге стране“. Ово је уједно и прва пјесма у којој се Јована јавно представља у улози аутора текста. За споменути сингл, спот је снимљен на тениском терену. – „Када ми је Едвин први пут пустио пјесму у студију, одмах сам знала шта у свом споту желим да имам: тениски терен, лоптице, ведро плаво небо, лијепе младе људе, много осмијеха и те неке ствари које подсјећају на безбрижност и срећу. Провели смо један незабораван дан у природи надомак Сарајева, а у исто вријеме смо урадили озбиљан посао“ – рекла је Јована. Иза камере су и овај пут били: Азур Јахић и Јасмин Јатић. 

Jovana Bojanić - Ljubi, ljubi, ljubi me [Official video 2024]

Јована се први пут упустила у ауторске воде, а након баладе – жељела је пјесму која ће нас у ове љетне дане и покренути: „Након баладе, осјећала сам потребу да урадим тотални преокрет, да отпјевам нешто другачије. Сви који ме познају, сложили би се да сам ја насмијана и опуштена дјевојка, па сам жељела овај пут да се представим баш тако. Рекла сам Едвину да желим бржу пјесму, а пошто је он растао на музици 80. и 90., лако је схватио о каквом звуку је ријеч. Сигурно се сви сјећамо хита „Супер је“ групе Оццулто? Е, баш такву пјесму сам замислила, да свако ко је чује не може одољети, а притом и да покреће. Знала сам да текст мора бити једноставан, како данас кажу „цатцхy“, а у исто вријеме нимало наиван, што морам признати није био најједноставнији задатак, нарочито за мене која сам се тек од недавно охрабрила да упловим у ауторски свијет. Велики акценат сам ставила на рефрен, нарочито што и сама пјесма почиње рефреном. А онда сам након безуспјешних покушаја, једно јутро устала и само ми је надошло „Љуби, љуби, љуби ме“. Једноставно, а слатко. И то је било то.“, додала је Јована.

Ljetna pjesma Jovane Bojanić: “Ljubi, ljubi, ljubi me!” (VIDEO) -  princip.news

 И док слушамо „Љуби, љуби, љуби ме“, у студију се опасно „закухава“, тако да ће двојац Бојанић и Хаџић сигурно ускоро опет обрадовати публику.

ИЗВОРртвис
Претходни текстИзградња Дома за стара лица у Миљевини тече планираном динамиком (Видео)
Сљедећи текстКострешевић: Настављени потрага и претреси у више градова након хапшења лица у Бијељини