Насловна Локални избори 2024 Љубиша Петровић остаје градоначелник Бијељине

Љубиша Петровић остаје градоначелник Бијељине

86
0
Предсједник Градског одбора СНСД Бијељина Бојан Савић изјавио је вечерас да је кандидат ове странке за градоначелника Микајло Лазић освојио 13.874 или 38,5 одсто гласова, а кандидат СДС-а Љубиша Петровић 17.023 или 47,2 одсто, показују резултати са 114 од 183 бирачка мјеста у граду.
 

– Поштоваћемо, наравно, избор грађана Бијељине и Семберије, али ћемо већ сутра наставити да спроводимо оно што смо обећали у кампањи. Наставићемо да радимо и да спроводимо здраву политику, политику саборности и окупљености око наших институција и политику сарадње – рекао је Савић.

Он је рекао да ће рука СНСД у Бијељини остати пружена за сарадњу и све политичке учеснике и позвао на здраву и патриотски оријентисану политику, више саборности, апелујући на све да се у наредне четири године промијени садашње стање.

– Иако ове резултате не можемо сматрати побједом, можемо да кажемо да смо странку стабилизовали након прошлогодишњих резултата и да нам предстоји много посла – рекао је Савић и захвалио Лазићу, уз оцјену да је учинио да странка у Бијељини буде боља.

Он је оцијенио да су у Бијељини понудили другачију визију политике и вођења кампање и да је на то поносан.

– Нисмо дијелили народ, показали смо да другачије може да изгледа политика у Бијељини и Семберији и то ћемо наставити да радимо без обзира на коначан резултат избора – истакао је Савић.

Извор: РТРС

Претходни текстМаринко Божовић прогласио побједу у Источној Илиџи (Видео)
Сљедећи текстПрелић: Побједа потврда добре политике СНСД-а