Насловна Најновије Његош Плакаловић именован за замјеника начелника општине Источни Стари Град

Његош Плакаловић именован за замјеника начелника општине Источни Стари Град

115
0

Данас је на 52. редовној сједници СО Источни Стари Град, за новог замјеника начелника општине, једногласно изабран Његош Плакаловић.

Плакаловић је у протеклих 12 година био одборник у Скупштини града Источно Сарајево и у СО Источни Стари Град.

– Након данашње сједнице, на којој је једногласно изабран мој замјеник, могу да кажем да је менаџмент наше локалне заједнице богатији за једну нову енергију, младог и способног човјека из Источног Старог Града, који долази из реалног сектора, у којем је изузетно добрим вођењем привредног друштва доказао своје лидерске и менаџерске способности. Вјерујем да ћемо имати успјешну сарадњу, а све у циљу стварања бољих услова за живот и рад наших становника – рекао је начелник Бојо Гашановић.

Приликом обраћања, начелник се захвалио претходном замјенику Малку Короману на сарадњи, његовој посвећености и доприносу развоја општине, који је дао док је обнашао функцију замјеника.

Новоизабрани замјеник Плакаловић се захвалио одборницима за једногласну подршку, коју је добио приликом гласања и истакао како је важно да окупљени око истог циља, сви учесници у доношењу одлука, стварају позитивну атмосферу за напредак Источног Старог Града.

– Искрено се надам да ћемо заједнички са сарадницима и нашим становништвом унапријеђивати и градити нашу општину, те својим знањем отварати нове прилике и чувати све оно што је до сада постигнуто – додао је Његош Плакаловић.

У наредној седмици ће бити уприличена примопредаја дужности између Коромана и Плакаловића у Кабинету на Хреши.

ИЗВОРсрна
Претходни текстСкандал у Минхену: Голман Вања Милинковић Савић се потукао са навијачем
Сљедећи текстОЦ “Јахорина“: У суботу подјела скија и “паметних“ сатова у оквиру акције “1000 скија за нашу дјецу“