Насловна Најновије Ћосић: Највећа вриједност града су људи, а највећи изазов путна инфраструктура

Ћосић: Највећа вриједност града су људи, а највећи изазов путна инфраструктура

184
0

Највећа вриједност града Источно Сарајево јесу људи, а највећи изазов за Градску управо је путна инфраструктура, рекао је данас градоначелник Љубиша Ћосић на новогодишњем пријему за званице из привредног, јавног и политичког живота.

„Kао одговорни људи морамо да схватимо да је озбиљан изазов да сачувамо људе на овом простору. Све у нашем граду се развија управо захваљујући људима“, истакао је Ћосић.

Он је указао на значај инфраструктуре, на чијем развоју свој допринос треба да дају управо носиоци јавних функција, наглашавајући да је путна инфраструктура и највећи изазов.

Ћосић је истакао да путна инфраструктура од Трнова до Сокоца мора да буде боља, али и да се за привреду направи бољи амбијент.

„Наша основна порука за идућу годину мора бити – заједно и уједињени. Kао град морамо да сазримо до те мјере, да нам интерес града буде на првом мјесту, а политички и партијски на неком десетом“, поручио је Ћосић.

Напомињући да је Источно Сарајево град у настајању, он је навео да ће 13. марта предсједник Скупштине града окупити све одборнике скупштина општина, поводом прославе настанка идеје о стварању града Српско Сарајево, који је прије 30 година обухватао и неке друге општине.

Ћосић је свим суграђанима пожелио срећну и успјешну 2023. годину и божићне празнике, те да наредна година у свим сегментима буде боља од ове.

ИЗВОРсрна, фото РТВИС
Претходни текстНове униформе за запослене у вртићу „Невен“
Сљедећи текстУ Братунцу живо, у Сребреници нема претпразничне атмосфере