Насловна Најновије Ћосић угостио свјетске и европске шампионе

Ћосић угостио свјетске и европске шампионе

287
0
Градоначелник Источног Сарајева, Љубиша Ћосић, угостио је данас такмичаре Џију џицу клуба „Славија“, Кик бокс клуба „T – Combat Team“, Џудо клуба „Рандори“, њихове тренере и руководиоце клубова, Данијела Блажића, Бојана Телетину и Стефана Мајдова, који су остварили значајан успјех на недавно одржаним свјетским и европским такмичењима.
 

Градоначелник је, честитајући младим такмичарима, рекао да је Источно Сарајево поносно на њихов успјех, те да увијек могу да рачунају на подршку Градске управе.

„Важно је да се у животу, осим постизања врхунских резултата, развијате и као личности, да учите и будете добри људи. Имате импозантне резултате на које смо сви у нашем граду изузетно поносни, надам се да ћете наставити да вриједно тренирате и да ћете се трудити да задржите висок спортски ниво“, истакао је Ћосић.

Ћосић је поручио спортистима да увијек јасно кажу одакле долазе и да буду поносни на свој град.

„Резултати које сада постижете обиљежиће један период вашег живота, зато се трудите да што активније тренирате и да учествујете на већем броју такмичења, јер ће вам рутина коју стекнете, олакшати даљи развој. Можда ћете за неколико година тренирати неке нове генерције спортиста у нашем граду, преносити им своје знање и припремати их за будућност“, нагласио је Ћосић.

Градоначелник Ћосић рекао је да је Градска управа Источног Сарајева ове године издвојила око 400.000 КМ за спорт, највише за колективне спортове, те изразио очекивање да ће наредних година бити омогућена већа средства за подршку појединачним спортовима.

На недавно одржаном Свјетском првенству у Абу Дабију, такмничарка Џију-џицу клуб „Славија“, Анђела Ждрале, освојила је бронзану медаљу у категорији кадеткиња до 52 кг, а Давор Бујак и Лазар Матић у својим категоријама освојили су сребрне медаље.

Члан Кик бокс клуба „T – Combat Team“, Лазар Радуловић, освојио је бронзану медаљу на Свјетском првенству у Италији, у конкуренцији 30 земаља из цијелог свијета, док се такмичар Џудо клуба „Рандори“ из Источног Сарајева, Урош Мачар, окитио златном, а његов колега, Лазар Ждрале, бронзаном медаљом на Европском купу у Словенији.

ИЗВОРГрад Источно Сарајево
Претходни текстЕлек најавио прозивку одговорних за урбицид на Јахорини
Сљедећи текстПотрага за црним пантером није суспендована