Насловна Најновије Ћосић у посјети општини Трново

Ћосић у посјети општини Трново

78
0
Градоначелник Источног Сарајева, Љубиша Ћосић, искористио је дио радног дана, да посјети општину Трново и своје драге колеге и пријатеље, начелника општине Драгомира Гаговића и његову замјеницу Љиљану Милић, предсједника Скупштине општине Синишу Голијанина, те директора Шумског газдинства „Трескавица“ Мирослава Бјелицу.
 
Разговарали су о досадашњим активностима на подручју Трнова и сарадњи Градске и Општинске управе, те констатовали да је она на изузетно високом нивоу, још од почетка 2021. године, односно од дана када је Ћосић преузео градоначелнички мандат.
 
Slika može predstavljati 2 osobe
Разговарало се и о будућим заједничким активностима и у том контексту договорено је да се у 2025. години искористе средства Града и ове општине, како би започели реализацију важног пројекта за водоводни систем у Трнову, а то је изградња филтерског постројења за урбани дио општине.
 
То ће свакако бити најзначајнији пројекат који ће град и општина заједно радити у наредној години.
 
Slika može predstavljati 2 osobe i tekst
Поред тога, градоначелник Ћосић је искористио прилику да преузме Повељу општине Трново, највеће признање ове локалне заједнице које му је додијељено поводом Дана и славе општине – Петровдана.
 
Ћосић се захвалио, првенствено, начелнику Гаговићу, руководству Скупштине општине и одборницима, као и свим људима из Трнова који су му на овај начин указали велику част, али и обавезали га да настави да ради за добробит ове локалне заједнице.
ИЗВОРЉубиша Ћосић ФБ профил
Претходни текстВишковић: БиХ је протекторат, а Суд БиХ инквизиција за Србе
Сљедећи текстШкипина: Из процеса против Додика, Српска ће изаћи јача и стабилнија