Насловна Вијести Источно Сарајево Пријава пројеката до сриједе

Пријава пројеката до сриједе

220
0

Рок за достављање пројектних приједлога за Регионални програм локалне демократије на Балкану два /Релоад Тво/ је сриједа, 6. април, саопштено је из Градске управе Источно Сарајево.

На трећем, посљедњем, менторском састанку прије подношења пројектних приједлога, Градска управа Источно Сарајево истакла је данас да је потребно водити рачуна о одговарајућој пројектној документацији, те о форми у којој се она шаље и о овереној обавезној, пратећој и додатну документацију која може да садржи биографије и писма препоруке.

Приједлози пројеката се достављају до сриједе у 15.00 часова, када ће овај јавни позив бити затворен.

Овај програм омогућава финансирање пројеката цивилног друштва који могу донети одређену корист већем броју људи у локалним заједницама, кроз транспарентну расподелу средстава и јачање сарадње јединица локалне самоуправе са невладиним сектором, наводи се у саопштењу.

Записници са менторских састанака биће објављени на сајту града како би потребне информације биле доступне представницима невладиних организација који нису присуствовали састанцима са ментором.

Град Источно Сарајево једна је од 13 локалних заједница у БиХ која учествује у реализацији програма Релоад тво, који финансира ЕУ, а имплементира УНДП. / крај / љч / дп

ИЗВОРГрадска Управа
Претходни текстПуцњи, детонације, надлијетање хеликоптера – показна вјежба МУП-а Српске (ВИДЕО)
Сљедећи текстНаредних дана промјенљиво уз пораст дневне температуре