Насловна Вијести Снежан Обрадовић ниже успјехе

Снежан Обрадовић ниже успјехе

202
0

Рогатички атлетичар Снежан Обрадовић постигао је изванредан успјех на недавно одржаном „Другом зрењанинском Maxbet маратону“, заузевши 2. мјесто у трци „полумаратон“.

Стазу дужине 21,09 километара Обрадовић је истрчао за 1 сат, 16 минута и 9 секунди, у веома тешкој конкуренцији од преко 1.000 такмичара из цијелог свијета. Обрадовић је стигао само четири и по минуте касније од побједника Велимира Бојовића из Србије.

Обрадовић наглашава да је изузетно задовољан, будући да су га у протеклом периоду пратиле повреде, те да није могао тренирати у пуном капацитету. Ово му је трећа трка полумаратонског типа у каријери. До сада је учествовао на београдском и мостарском полумаратону, гдје је постигао значајне резултате.

Снежан Обрадовић је почео да се бави атлетиком у основној школи и већ тада освајао је прва мјеста у држави и шире. Титуле првака Републике Српске, Савезне Републике Југославије, а затим и Србије су само дио његових бројних успјеха.

У 2018. и 2019. години Снежан је направио два велика подвига тако што је за четири, односно три дана трчећи дошао од Рогатице до манастира Острог.
ИЗВОРопштина рогатица
Претходни текстВласеница се спрема за Тројички вашар
Сљедећи текстПомен за убијене српске борце на Жепи