Насловна Најновије Градоначелник Ћосић уприличио пријем за ученике генерације основних и средњих школа

Градоначелник Ћосић уприличио пријем за ученике генерације основних и средњих школа

342
0

Градоначелник Источног Сарајева Љубиша Ћосић уприличио је данас пријем за ученике генерације основних и средњих школа са подручја града.

,,Волим поразговарати са младим људима и чути њихове ставове о животу, друштвеним процесима, будућој каријери, а посебно са онима најбољим међу њима“, рекао је Ћосић.

Димитрије Николић, Анастасија Шеховац, Николина Боровчанин, Дамјан Бошковић, Анка Вујадин, Сања Голијанин, Ђорђе Кнежевић, Стефан Пекић, Јован Сладоје, Михајло Голијанин, Теодора Марковић, Марија Мочевић, Алекса Вукадин и Анастасија Симић су најбољи ученици који показују највећу снагу Источног Сарајева – јединство.

,,Овакви млади људи су наш најјачи адут, а окупљање и заједништво којем их учимо даје додатну снагу свима нама да и даље јачамо и развијамо овај град, управо због њих и генерација које долазе. Желим им срећу у наставку школовања, сигуран сам да ће и даље показивати озбиљан и одговоран однос према својим обавезама, постизати одличне резултате и једног дана постати цијењени стручњаци у ономе чиме се буду бавили“, поручио је градоначелник Ћосић.

ИЗВОРРтвис
Претходни текстНоћ била мирна на КиМ, данас наставак протеста
Сљедећи текстФилмске вечери на Тјентишту уз Док`н`Ритам и Нектар ОК фест