Насловна Најновије Мушкарца и жену на Космају напали власнички пси

Мушкарца и жену на Космају напали власнички пси

164
0

Три пса која су јуче на Kосмају насмрт изуједала човјека, били су власнички пси са јасним доказима о власништву, речено је у „Ветерини Београд“.

Један од паса је расе стафорд, један је мјешанац стафорда и питбула, а трећи мјешанац нејасног поријекла, рекли су Тањугу у „Ветерини Београд“.

Kако наводе, три пса су носила огрлице са плочицама на којима су били исписани бројеви телефона власника.

У „Ветерини Београд“ кажу да су три пса изашла из дворишта кроз отворену капију у мјесту Велика Иванча.

Сва три пса се налазе у карантину „Ветерине Београд“.

Пси су напали и супругу, која је теже повријеђена.

Директор Продукцијске групе „Мрежа“ Лила Радоњић, рекла је јуче, да је један од оснивача ове групе, новинар и медијски аналитичар Владан Радосављевић, трагично преминуо, а његова супруга Олга тешко повријеђена, након што су их на Kосмају напали и изуједали пси, преносе београдски медији.

Радосављевића је поред викендице на Kосмају напао чопор паса, а супруга Олга коју је позвао у помоћ, тешко је повређена и превезена у Ургентни центар.

Министарство унутрашњих послова је, не наводећи више детаља, потврдило да је у нападу на Kосмају настрадао 62-годишњи мушкарац, а да је његова супруга тешко повријеђена и превезена у болницу.

Радосављевић је био новинар некадашњег Студија Б и директор програма НТВ Студио Б. Један је од оснивача Продукцијске групе „Мрежа“, а једно вријеме био је и директор „Медија центра“.

ИЗВОРсрна, Танјуг, фото Курир
Претходни текстОпрез због поледице у вишим предјелима
Сљедећи текстИ данас топло за ово доба године