Насловна Најновије Расписан јавни позив за пријем волонтера УН у заједници

Расписан јавни позив за пријем волонтера УН у заједници

140
0

Регионални програм локалне демократије на Западном Балкану 2 (ReLOaD2), уз финансијску подршку Европске уније, објавио је јавни позив за пријем УН волонтера/ке у заједници.

Фокус ће бити на повећању пажње јавности на услуге које нуде организације цивилног друштва кроз пројекте који су подржани у оквиру ReLOaD2 пројекта.

Позивамо младе особе, од 18 до 30 година, које су настањене на подручју града Источно Сарајево, а које испуњавају услове наведене у огласу, да се пријаве за објављену позицију. Одабрани/а волонтер/ка УН-а радиће на подручју града из кога долази, пружајући подршку одабраним организацијама цивилног друштва у повећању њихове видљивости у локалној заједници – наведено је на страници града Источно  Сарајево.

Јавни позив отворен је до 18. априла, а све заинтересоване младе особе од 18 до 30 година пријаве са потребном документацијом могу послати на registry.ba@undp.org

За ангажман је предвиђена одговарајућа мјесечна накнада, а потврда о стажирању/радној пракси биће издата након шест мјесеци од стране United Nations Volunteers (Волонтери Уједињених нација).

ИЗВОРРТВИС/Катера
Претходни текстИсточно Сарајево: Предавање о вакцинацији против хуманог папилома вируса
Сљедећи текстДр Пјевић Рацковић: Значајан развој лабораторијске дијагностике