Насловна Најновије Ученици Средње школе ,,28. јуни“ освојили треће мјесто за идејно рјешење „Нисамо...

Ученици Средње школе ,,28. јуни“ освојили треће мјесто за идејно рјешење „Нисамо сами”

163
0
Ученици Средње школе ,,28. јуни“ из Источног Новог Сарајева Душан Перић, Никола Орашанин и Марко Милидраговић, заједно са ментором, библиотекарком Данијелом Мандић, освојили су треће мјесто за идејно рјешење „Нисамо сами” на конкурсу „Дигитална рјешења за бољи живот у нашем граду/општини”.

Освајањем трећег мјеста обезбиједили су опрему за рачунарски кабинет и индивидуалне награде. Они су, уз остале тимове, представили своје резултате након званичне додјеле награда током догађаја „Наука са младима и за младе“, који се одржан 27. и 28. априла, а организовао га је Универзитет у Бањалуци.

Слика може припадати текст
Ученици СШ ,,28. јуни“ добили су слушалице које је обезбиједио Универзитет, те додатне едукације које је понудио УНДП БиХ. Школа ће, захваљујући компанији PAGE d.o.o. из Источног Сарајева, добити рачунарску опрему за опремање кабинета .

 
Наградно такмичење је организовао Универзитет у Бањалуци, у сарадњи са Развојним програмом Уједињених нација у БиХ (УНДП БиХ), кроз пројекат WBC-RRI.NET и уз подршку Министарства за научнотехнолошки развој, високо образовање и информационо друштво Републике Српске и уз сагласност Министарства просвјете и културе Републике Српске.
 
ИЗВОРртвис
Претходни текстИсточна Илиџа: Изложбом “40 рок фаца” отворене Ђурђевданске свечаности (ВИДЕО)
Сљедећи текстОдржано предавање ,,Опасности које са интернета, као и сајбер криминал пријете дјеци и младима” (ВИДЕО)