Насловна Најновије Стање повријеђених ученика боље

Стање повријеђених ученика боље

146
0

Стање ученика повријеђених у данашњој пуцњави у основној школи у Београду је много боље, а оперисани ученици и тешко повријеђена наставница су будни и потпуно стабилни, рекао је генерални директор Клиничког центра Србије Милика Ашанин.

– Сада већ могу да кажем да је ситуација много боља и то нас охрабрује. Од четворо оперисаних пацијената, код троје је завршена операција и они су на интензивној нези. Два ученика су потпуно пробуђена, екстубирана, а и наставница се полако буди и потпуно су стабилни – рекао је Ашанин, преносе „Вечерње новости“.

У пуцњави у Основној школи „Владислав Рибникар“ у Београду убијено је осморо дјеце и један радник обезбјеђења, а шесторо дјеце и наставница те школе су рањени. Полиција је ухапсила четрнаестогодишњег К.К, који је починио тај злочин.

Раније је министар здравља Србије Даница Грујичић изјавила да су шесторо рањене дјеце и наставница у здравственим установама, од чега је троје ученика у дјечијој боници у Тишовој, а троје ученика и наставница су у Ургентном центру. 

Полиција се већински повукла, пуштен саобраћај код ОШ „Владислав Рибникар“

Јаке полицијске снаге, које су данас биле присутне у ОШ „Владислав Рибникар“, већином су се повукле, а саобраћај је нормализован, јавља извјештач Танјуга са лица мјеста.

Мањи број полицајаца остао је испред школе, која је и даље затворена. Увиђај је завршен.

Грађани и дјеца полажу цвијеће и пале свијеће у близини беградске школе, у којој је данас један ученик убио осам ученика и чувара.

ИЗВОР glassrpske.com
Претходни текстФК Слога – ФК Славија 2:1 (1:0)
Сљедећи текстТара и Зола Ристић из Источног Сарајева и Андреа Јаковљевић из Фоче на „Ђурђевданском фестивалу“