Насловна Најновије Матурантима по 100 КМ од општина Источна Илиџа и Источно Ново Сарајево

Матурантима по 100 КМ од општина Источна Илиџа и Источно Ново Сарајево

232
0
Graduation cap and diploma

Матурантима Средње школе „28. јуни“ и Средњошколског центра „Источна Илиџа“ општине Источно Ново Сарајево и Источна Илиџа исплатиће по 100КМ, као мали знак пажње и помоћи родитељима при спремању за матурско вече.

Општина Источна Илиџа је прошле године покренула ову активност за ученике који имају пребивалиште на територији наведене општине, а како би били укључени сви матуранти с обје општине који похађају средње школе у ове двије општине и општина Источно Ново Сарајево ће организовати исплату матурантима с подручја те локалне заједнице.

,,Надамо се да ће ова помоћ мало олакшати родитељима око трошкова, а нашим матурантима допринијети да највеселије вече проведу онако како су замислили“, навео је начелник Источног Новог Сарајева Јован Катић.

Матуранти с пребивалиштем на територији Источног Новог Сарајева пријављују се у згради Општине, а потребно је да доставе пријаву пребивалишта (ЦИПС) и копију банковне картице/број трансакционог рачуна у канцеларију 14 најкасније до 19. маја 2023. године.

ИЗВОРРтвис
Претходни текстОпрез, коловози мокри и клизави
Сљедећи текстБиблиотека „Бранко Чучак“ слави вијек постојања (ВИДЕО)