Насловна Најновије Кошаркашице Србије послије доброг старта играју са Словачком

Кошаркашице Србије послије доброг старта играју са Словачком

219
0

Кошаркашице Србије од 20.45 часова играју други меч групне фазе Европског првенства у кошарци против репрезентације Словачке.

Меч против Турске био је баш оно што је било потребно селекцији Србије, која брани злато на овом првенству. Егал против „жилавог“ противиника, усљед чега морате да подигнете ниво својих могућности и квалитета.

Послије велике борбе, Србија је успјела да слави против Туске на отварању Евробаскета и Марина Маљковић је врло задовољна карактером ове екипе.

– Веома важна побједа. Радује ме што смо жељели да покажемо да је лекција научена за ову генерацију, што се тиче првих утакмица и тих шокова на великим такмичењима. На Свјетском првенству смо изгубили од Канаде, сад је то била Турска и нисмо жељели да се то понови. Са те стране је изузетно важно што смо добили ову утакмицу. Свих 11 играчица је стварно одрадило оно што се од њих тражи. Свака је имала свој специфичан задатак. И као и увијек код нас, ако само једна не игра и не ради ствари како треба, ми смо лоши. То је било одлучујуће за побједу – рекла је Маљковић.

Следећи ривал су Словакиње, које не важе за ривала од ког Србија треба да се пази. Наравно, не ваља да се опусте и допусте изненађење, већ је довољно да дозирају енергију и наметну ритам у правом моменту.

Меч почиње од 20:45 часова.

ИЗВОРrts
Претходни текстУ Србији ванредно у 37 општина; Вода однијела мост на Ибарској магистрали
Сљедећи текстЗапослени у јавној управи очекују повећање плата