Насловна Најновије Формиран организациони одбор 57. Регионалне пољопривредне изложбе и сајма “Рогатица 2023”

Формиран организациони одбор 57. Регионалне пољопривредне изложбе и сајма “Рогатица 2023”

340
0

На нашим просторима ријетке су манифестације са традицијом дужом од пола вијека. Једна од њих је Регионална пољопривредна изложба и сајам у Рогатици са традицијом дугом скоро шест деценија.

Ова манифестација је прошле године по 56. пут окупила излагаче са подручја Сарајевско-романијске и Горњедринске регије који су стручним комисијама представили кромпир, скоруп-кајмак, овце, говеда, коње, козе и традиционалне домаће производе. Излагачи, стручњаци и посјетиоци јединственог су мишљења да је организација пољопривредне изложбе и сајма у Рогатици на изузетно високом нивоу.

Начелник општине Рогатица Милорад Јагодић формирао је јуче организациони одбор 57. Регионалне пољопривредне изложбе и сајма “Рогатица 2023”. Циљ је да се квалитетно и правовремено припреме сви сегменти организације како би овогодишњи сајам и изложба били на још вишем нивоу.

На 56. Регионалној пољопривредној изложби и сајму учествовало је више од сто излагача са подручја општина Пале, Соколац, Хан Пијесак, Рудо, Вишеград, Устиколина, Чајниче, Ново Горажде, Горажде, Трново, Калиновик, Источни Стари Град, Источно Ново Сарајево, Источна Илиџа, Калиновик и Пале-Прача. За све учеснике био је обезбијеђен богат наградни фонд.

ИЗВОРопштина рогатица
Претходни текстНаставак уређења туристичког комплекса „Тврдимићи“ (ФОТО)
Сљедећи текстЉето стиже у Источно Сарајево!