Насловна Вијести Због пуњача изгорио читав стан у Београду

Због пуњача изгорио читав стан у Београду

431
0

„Комплетан стан је изгорео од лоше инсталације. У тренутку пожара у стану је био упаљен само фрижидер у струју, а дечаци су заборавили да искључе пуњач. Тај пуњач се од лоше инсталације запалио“.

Ово је на свом инстаграм профилу написала Александра М. чији је стан на Вождовцу у Београду изгорио у понедјељак увече, након што је избио стравичан пожар.

„Драги добри људи, хвала драгом Богу сви смо добро“, написала је она.
Пожар је избио у стану на седмом спрату у Улици Војводе Степе. Комшије те стамбене зграде кажу за Блиц да у том стану живи породица са два сина од 20 и 18 година, те да су дјеца мало прије него што се запалио цио стан изашла напоље.

„Дим је куљао кроз прозор, прво се запалила соба а затим и све остало. Било је доста дима, ево још увек се осећа. Ватрогасци су брзо дошли и угасили пожар, али мислим да је већ начињена велика материјална штета. Важно је да су они добро“, прича комшија ове породице.

Подсјетимо, у Улици Војводе Степе у Београду, у понедјељак увече избио је пожар у стану на седмом спрату стамбене зграде гдје се окупио велики број забринутих комшија и суграђана, а усљед пожара падали су дијелови терасе на аутомобиле који су били паркирани испред зграде, преноси Курир.

Захваљујући брзој акцији ватрогасаца пожар је локализован.

ИЗВОРGLAS SRSKE
Претходни текстСредња школа „28. јуни“ обиљежила крсну славу и 30 година постојања (ВИДЕО)
Сљедећи текстХуманитарни турнир за Магдалену Влашки у Касиндолу