Насловна Најновије Горан Шеховац предсједник Скупштине ОБО “Илиџански борац“ одликован орденом Видовданског витеза србског

Горан Шеховац предсједник Скупштине ОБО “Илиџански борац“ одликован орденом Видовданског витеза србског

482
0
 
У Бањалуци је одржан први по реду „Видовдански сабор србских витезова“ у Републици Српској, у организацији „Академије видовданских витезова србских“. Манифестација се организује у спомен на све хероје који су учествовали у Одбрамбено-отаџбинским ратовима од 1991 до 1999. године.
 
Наш суграђанин Горан Шеховац предсједник Скупштине ОБО “Илиџански борац“ одликован је орденом Видовданског витеза србског. 
 
 
 
 
 
Организација ветерана Одбрамбено-отаџбинских ратова Републике Српске и Србије „Видовдански витезови србски“ баштини традицију, чува садашњост и мисли на будућност нашег народа. Организацију догађаја који повезују Србе нико не може спријечити.
 
 
 
 
Сви смо настали из истог нуклеуса – и завјет нам је да чувамо успомене на наше хероје из Одбрамбено-отаџбинских ратова, порука је са Сабора видовданских витезова српских.
 
У оквиру1. сабора Видовданских витезова србских, војни ветерани посјетили су и положили вијенце на споменике палим борцима Војске Републике Српске и борцима Народно-ослободилачког борбе и на споменик 12 бањалучких беба.
 
ИЗВОРРТВИС/Борачка организација Илиџански борац
Претходни текстЕУ усвојила закључке о КиМ: Неуспjех деескалације ће имати негативне посљедице
Сљедећи текстОтварање изложбe под називом „Путевима српског језика и писма“ у Источном Старом Граду