Насловна Најновије Јахорина најпосјећенија планина и у љетњем периоду

Јахорина најпосјећенија планина и у љетњем периоду

268
0

Поред тога што је сваке зиме скијаша све више, Јахорина је успјела да одржи континуитет у раду и током љетњих мјесеци.  

„Ако је судити по првим летњим данима, очекује нас најуспешнија сезона у историји планине. Код свих параметара које пратимо приметили смо огроман раст. У односу на прошлу летњу сезону бележимо повећање промета за 50 одсто док у односу на базну сезону када је промет целе сезоне био 4.000 КМ већ за првих 16 дана рада бележимо повећање од 85 пута”, рекао је директор Олимпијског центра Јахорина Дејан Љевнаић.

Јахорина је овог љета домаћин незапамћеном броју појетилаца. Управо због тога носи ласкаву титулу планине с највише љетњих садржаја у Југоисточној Европи.

Садржаји су прилагођени свим узрастима и било да сте авантуриста или хедониста сигурно можете пронаћи своје мјесто на овој планини.

 „Туристи су посебно одушевљени новитетима Туристичким возићем, јахањем коња, као и Авантура парком. Као и ранијих година Олимпијски бар је задржао позитиван тренд раста броја гостију. Тераса и Олимпијска плажа испуњене су смехом и задовољством, свих оних који су одлучили да спас од градске вреве пронађу у питомом планинском окружењу. Тешко је речима изразити захвалност свима који су допринели да ова сезона успешно почне – представницима институција власти, нашем тиму, партнерима, и наравно, нашим драгим гостима. Заједничким напорима створили смо једну позитивну причу која руши све границе и баријере“, додао је Љевнаић.

Оно што чини разлику између обичне и изузетне сезоне сезоне на Јахорини је добра организација послова, стратешко планирање, а прије свега посвећеност људи који раде на овој планини. Почевши од рецепционара, конобара, запослених на атракцијама, сви се труде да пруже врхунску услугу и гостопримство. Када је ријеч о манифестацијама,  као и претходних година у овом центру ослушкују жеље посјетилаца и припремили су богату и садржајну сезону за све заљубљенике у спорт, културу, умјетност, моду и науку.

“Сваки тренутак током љета проведен на планини ствара ствара божанствен осјецај. Све вас позивамо да искористите ову лкетњу сезону и посјетите Јахорину. Будите дио приче која траје, осјетите срце планине и понесите са собом успомене које ће вас пратити заувек”, позивају из Олимпијског центра Јахорина.

ИЗВОРRTVIS
Претходни текстПозив организацијама цивилног друштва за учешће на менторском састанку поводом резултата Јавног позива
Сљедећи текстДописнику „Руске газете“ Александру Борисову уручено почасно звање амбасадора Универзитета у Источном Сарајеву