Насловна Најновије Из ЕБРД-а потврдили: Неосноване медијске тврдње – настављамо са финансирањем пројеката у...

Из ЕБРД-а потврдили: Неосноване медијске тврдње – настављамо са финансирањем пројеката у Српској

206
0
Европска банка за обнову и развој (ЕБРД) потврђује посвећеност БиХ и наводи да ће наставити са припремом и провођењем пројеката у Републици Српској, ФБиХ и Брчко дистрикту.

– Хвала вам што сте нас контактирали. Након неоснованих медијских тврдњи, Европска банка за обнову и развој (ЕБРД) потврђује посвећеност БиХ. Банка ће наставити са припремом и имплементацијом пројеката у ФБиХ, Републици Српској и Брчко дистрикту. ЕБРД је водећи институционални инвеститор у земљи, са преко три милијарде евра инвестираних у 216 пројеката – наводи се у одговору ЕБРД-а РТРС-у.

Јутрос су поједини федерални медији пренијели изјаву економске аналитичарке Светлане Ценић у којој говори да би Европска банка за обнову и развој (ЕБРД) и Свјетска банка могли обуставити финансијске пројекте у Републици Српској.

РТРС из дипломатских извора сазнаје да је лажна вијест коју су објавили поједини федерални медији, а у којој економски аналитичар Светлана Ценић говори да би Европска банка за обнову и развој (ЕБРД) и Свјетска банка могли обуставити финансијске пројекте у Републици Српској.

ИЗВОРРТРС
Претходни текстУ Какњу ухапшено 19 особа, од којих је 16 полицијских службеника
Сљедећи текстУ Требињу највећа смотра аматерских позоришта у региону