Насловна Најновије Др Магазин и др Ашкраби уручене повеље за организацију здравствене службе

Др Магазин и др Ашкраби уручене повеље за организацију здравствене службе

882
0

Љекарима Болнице “Србија” из Источног Сарајева, докторима Александри Магазин и Бранку Ашкраби на Свечаној Скупштини Kоморе доктора медицине Републике Српке додјељене су повеље за организацију здравствене службе. Скупштина је одржана 24. новрмбра у Бањалуци.

Др Александра Магазин, специјалиста физикалне медицине и рехабилитације, добила је повељу за успјешну организацију рада Kабинета за остеопорозу-дијагностику, превенцију и лијечење остеопорозе и рад у кабинету за хипербаричну медицину који подразумијева физикални преглед, обраду пацијента, процјену способности пацијента за хипербаричну комору.

Ово су два нова кабинета у Болници “Србија” која свакодневно имају све већи број пацијената и одлично функционишу.

Др Бранко Ашкраба, специјалиста анестезиологије са реаниматологијом, руководилац Одсјека за анестезију и реанимацију повељу је добио за несебичан, предан и пожртвован рад у вријеме пандемије вируса корона, организацију интензивне његе и лијечење пацијената обољелих од најтежих облика вируса корона. Поред рада са ковид пацијентима, успјешно је организовао и рад у хируршким салама који и данас функционише беспријекорно.

“Поносни смо на чињеницу да је препознат рад и труд др Магазин и др Ашкрабе и услуга које пружамо у нашој болници. Тежимо константном напредовању, цијенимо велику преданост послу свих наших љекара и надамо се да ће у будућности бити још оваквих признања”, саопштено је из Болнице “Србија”.

ИЗВОРBolnica Srbija
Претходни текстПрича о женама у ратном вихору: „Тамо гдје је застала Веленка, наставила је Драгана“
Сљедећи текстИзложба – рекламирање и оглашавање у старој штампи (Видео)