Насловна Најновије Краљевић: заједнички можемо пребродити све проблеме

Краљевић: заједнички можемо пребродити све проблеме

156
0
Начелник општине Власеница Мирослав Краљевић рекао је да је разговарао данас са предсједником Републике Српске Милорадом Додиком и премијером Радованом Вишковићем о реализацији бројних пројеката у овој локалној заједници и поручио да се заједничким снагама могу пребродити сви проблеми.
 
 
„Без подршке предсједника Додика и премијера Вишковића мале општине не би могле напредовати. Свих ових година се без икакаве уздржаности осјетила њихова подршка и разумијевање према свима нама“, рекао је Краљевић новинарима након састанка.Он је навео да је на састанку било ријечи о развоју општине Власеница и источног дијела Српске.

„Разговарали смо о значајним пројектима, прије свега о изградњи Ски-центру `Игришта`, чиме ће бити створени услови за долазак озбиљних привредника који желе да улажу у фабрике и хотеле. Овим ће бити унапријеђен развој ове локалне заједнице с циљем опстанка и останка нашег народа овд‌је“, рекао је Краљевић.

Он је додао да је на састанку било ријечи и изградњи спортске дворане, студентског дома, завршетку зграде за избјегла и расељена лица, о брзом путу и свим важним економским пројектима.

 

ИЗВОРСрна
Претходни текстДодик и Вишковић у Власеници: Биће изграђен ски-центар „Игришта“ (Видео)
Сљедећи текстДанас до 22 степена, знатно изнад просјека