Насловна Најновије РАРС: Предузетници да се пријаве за кориштење стандардизоване услуге менторинга

РАРС: Предузетници да се пријаве за кориштење стандардизоване услуге менторинга

67
0

Развојна агенција Републике Српске позвала је мала и средња предузећа и предузетнике у Српској да се пријаве на јавни позив за кориштење стандардизоване услуге менторинга, чији је циљ да се допринесе ефикаснијем коришћењу ресурса, смањењу трошкова пословања, те бољој организацији и фокусираности на пословне циљеве и пројекте који обезбјеђују веће и сигурније приходе.

Ову бесплатну услугу могу користити новооснована мала и средња предузећа и предузетници који нису старији од три године од дана објављивања јавног позива, као и мала и средња предузећа и предузетници старији од три године, саопштено је из ове агенције.

У процесу менторинга, сертификовани ментор у сарадњи са менаџментом анализира актуелно пословање, разлоге тренутних проблема или сметњи за даљи развој, дефинише најважније потенцијале за раст и припрема акциони план за унапређење пословања.

Јавни позив отворен је до 31. јула до 24 часа.

Детаљне информације о условима и начину пријаве, као и све потребне обрасце заинтересована мала и средња предузећа и предузетници могу добити на сајту Развојне агенције Републике Српске: https://www.rars-msp.org/lat/javni-poziv-za-provodjenje-standardizovane-usluge-mentoringa-za-mala-i-srednja-preduzeca-i-preduzetnike-u-republici-srpskoj/, путем мејла mentoring@rars-msp.org и на број телефона: 051/247-516.

Услугу менторинга Развојна агенција Републике Српске реализује у сарадњи са Јапанском агенцијом за међународну сарадњу у оквиру пројекта „Јачање и проширење менторинг услуге за мала и средња предузећа у земљама западног Балкана“.

Развојна агенција Републике Српске сертификовала је до сада 71 ментора за мала и средња предузећа широм Републике Српске, а услугу менторинга успјешно је користило 66 пословних субјеката.

ИЗВОРсрна, фото илустрација лого
Претходни текстГраорац: Циљ кривичне пријаве против Којића скривање истине о Сребреници
Сљедећи текстСутра умјерено до претежно облачно и суво