Насловна Најновије Одјељење гинекологије и акушерства ЈЗУ Болница „Србија“ богатије за још једног специјалисту...

Одјељење гинекологије и акушерства ЈЗУ Болница „Србија“ богатије за још једног специјалисту др Владимира Радовића

147
0
Од‌јељење гинекологије и акушерства Болнице „Србија“ од данас је богатије за још једног специјалисту др Владимира Радовића, специјалисту гинекологије и акушерства.
 
Др Владимир Радовић завршио је Медицински факултет у Фочи Универзитета у Источном Сарајеву 2014. године. У ЈЗУ Болница „Србија“ запослен је од 2019. године када је и уписао специјалистичке студије из гинекологије и акушерства на Медицинском факултету у Фочи УИС.
 
За вријеме специјалистичких студија радио је и едуковао се у матичној установи, као и у Универзитетској Болници у Фочи, а највећи дио специјализације провео је на Клиници за гинекологију и акушерство Клиничког центра Србије, као и у ГАК Народни фронт. Др Радовић редовно је посјећивао стручне састанке и био учесник великог броја едукација.
 
„Сматрам да је бити доктор један од најхуманијих и најплеменитијих позива. Посебно ме радује чињеница да сам у могућности да помажем људима и да ћу кроз овај позив сигурно помоћи великом броју жена у доношењу нових живота на овај свијет“, истакао је др Радовић.
 
Др Радовић каже да му је драго да се коначно вратио у матичну установу гд‌је ће моћи да се и даље усавршава уз своје радне колеге, као и да пренесе своје знање и вјештине на млађе колеге специјализанте.
 
Директор Болнице „Србија“ Небојша Шешлија нагласио је да је у протеклих пет година у Болници „Србија“ расписан велики број специјализација, односно 43.
 
„Др Радовић први је од специјализаната који је завршио специјалистичке студије и вратио се у нашу болницу као специјалиста гинекологије и акушерства. Драго ми је што већ имамо резултате расписивања специјализација и што је и наш труд као и труд младих специјализаната коначно видљив. “, истакао је Шешлија.
 
Шешлија каже да је након одређеног периода процес обнављања нашег кадра коначно почео.
 
„У свакој наредној години очекујемо да се и други специјализанти врате са специјализација и тако ће се број наших љекара из године у годину повећати“, поручио је Шешлија.
ИЗВОРЈЗУ Болница ''Србија''
Претходни текстЈахорина: Становници Источног Сарајева уживали у бесплатном коришћењу садржаја (Видео)
Сљедећи текстУ Источном Сарајеву успјешно реализована вјежба Жандармерије и САЈ-а