Насловна Најновије Свечано затворен “Илиндан спорт фест“ на Сокоцу

Свечано затворен “Илиндан спорт фест“ на Сокоцу

94
0

На Сокоцу је проглашењем побједника турнира у футсалу и тенису свечано затворен 12. „Илиндан спорт фест 2024“, на коме је за девет дана у осам спортова учестовало 500 такмичара.

Такмичења је пратило око 15.000 посјетилаца, рекао је Срни предсједник организационог одбора „Илиндан спорт феста“ Дејан Елез.

Он је истакао да је 15.000 КМ наградни фонд ове традиционалне спортско-забавне манифестације огранизоване у сусрет Дану и слави општине Соколац, Светом пророку Илији.

Екипа „Сервис Ђурђић“ побједник је футсал турнира, за најбољег играча синоћ је проглашен Ненад Ђерић, а за најбољег голмана Вук Јоловић.

Побједничка екипа у уличном баскету три на три ј Кафе бар „Лукус“, а најбољи играч овог турнира је Немања Печеница.

Најбољи на тениском турниру био је Бојан Тодоровић.

У оквиру „Илиндан спорт феста“, јуче је одржано и такмичење у спортском риболову „Спин куп Биоштица“ на риболовној стази Жунови, на коме је прво мјесто у конкуренцији 26 такмичара припало Николи Зовку.

Први на циљ у уличној трци у сениорској мушкој и женској конкуренцији на стази дугој три километара, стигао је Урош Гутић.

Побједник турнира у одбојци на пијеску за жене у сениорској конкуренцији је екипа „Златни бор“ са Сокоца, у јуниорској конкуренцији екипи „Смеч“, а најбољи играч је Дијана Ашоња.

Прво мјесто на раније одржаној у МТБ трци на стази дугачкој пет километара припало је Миладину Скоки са Сокоца, а Славену Козарићу на турниру у билијару.

ИЗВОРсрна
Претходни текстЗвезда и Лудогорец у борби за 18. трофеј пријатељства
Сљедећи текстКошаркашки олимпијски турнир у Паризу – Србија и свијет изазивају америчке „осветнике“