Насловна Најновије Ћосић упутио честитке Бјелици поводом славе општине Соколац

Ћосић упутио честитке Бјелици поводом славе општине Соколац

70
0

Градоначелник Источног Сарајева Љубиша Ћосића упутио је честитке начелнику општине Соколац Миловану Бјелици поводом Дана и крсне славе општине – Илиндана, као и предсједнику Скупштине општине Сретку Марјановићу, одборницима, запосленима у општини и свим становницима те локалне заједнице, уз жељу да и даље заједнички раде на њеном развоју.

“Соколац је веома значајна општина за град Источно Сарајево, али и за мене као градоначелника, јер је то општина честитих људи и добрих домаћина који с поносом чувају нашу традицију и обичаје. Трудили смо се да у протеклом периоду дамо допринос развоју ове локалне заједнице, посебно реализацији инфраструктурних пројеката, који су изузетно важни за даљи развој и функционисање ове општине, али и нашег града у цјелини“, навео је Ћосић на „Фејсбук“ страници.

Он је додао да никада није у потпуности задовољан урађеним, јер сматра да увијек може више и боље, због чега ће, како каже, у наредном периоду заједно, још јаче радити на наставку реализације планираних пројеката.

„Грађанима Сокоца поручујем да ћемо, кроз будуће активности, наставити да његујемо равноправан третман према свим нашим општинама, те да ћемо све учинити како бисмо додатно ојачали јединство и препознатљив заједнички идентитет нашег народа“, додао је Ћосић.

Ћосић истиче да је то од непроцјенљиве важности, како би сваки грађанин осјетио да припада овом граду, како би сворили добре услове за генерације које долазе и добре темеље за будућност Источног Сарајева.

„Овом приликом желим да честитам и славу Храма Светог пророка Илије у Илијашу, као и славу цркве Светог пророка Илије у Кијеву. Српска православна црква је увијек била и остаће најважније мјесто окупљања нашег народа“, поручио је Ћосић.

ИЗВОРсрна
Претходни текстПозив политичким субјектима за представљање у програму РТВИС
Сљедећи текстСоколац прославио Дан и крсну славу општине (Видео)