Насловна Најновије У току претреси према наредби Окружног тужилаштва Источно Сарајево

У току претреси према наредби Окружног тужилаштва Источно Сарајево

501
0

Припадници Министарства унутрашњих послова /МУП/ Републике Српске, према наредби Окружног јавног тужилаштва у Источном Сарајеву, тренутно врше претресе више правних и физичких лица, у вези с постојањем основа сумње да је извршено кривично дјело злоупотреба службеног положаја или овлаштења, речено је Срни у МУП-у.

Ријеч је о кривичним дјелима која су извршена 2020. године.

„Наредбом је наложено претресање више правних и физичких лица, а у вези с постојањем основа сумње да је извршено кривично дјело злоупотреба службеног положаја или овлаштења из члана 315 став четири, а у вези са ставом један Кривичног закона Српске, која кривична дјела су извршена у периоду 2020. године“, истакли су из МУП-а.

Припадници Министарства унутрашњих послова Републике Српске, према наредби Окружног јавног тужилаштва у Источном Сарајеву, данас врше претресе више правних и физичких лица, у вези с постојањем основа сумње да је извршено кривично дјело злоупотреба службеног положаја или овлашћења.

Припадници МУП-а врше претресе лица на подручју општина Соколац, Хан Пијесак, Рогатица и Вишеград. Лица се сумњииче да су злоупотребом службеног положаја, током 2020. године, нанијели штету буџету Републике Српске.

Према наводима медија из Српске, полиција је привела бившег директора предузећа “Шуме Српске” Славена Гојковића.

ИЗВОРсрна, фото илустрација
Претходни текстПрије 82 године ослобођено 353 дјеце из Јастребарског
Сљедећи текстОбиљежен Дан првог ослобођења Сокоца у Другом свјетском рату