Насловна Најновије Фудбалери Звезде у Милану против Интера

Фудбалери Звезде у Милану против Интера

32
0

Фудбалери Црвене звезде, вечерас од 21 час, настављају такмичење у Лиги шампиона. Послије пораза од Бенфике на Маракани, слиједи нови меч, први на гостовању и то код Интера на стадиону Ђузепе Меаца у Милану.

Звезда у меч улази послије осам од девет побједа у Суперлиги Србије, али и бројних кадровских проблема.

Ривал, један од тежих. Финалиста Лиге шампиона из 2022. године, који је у прошлој сезони по 20. пут у клупској историји освојио титулу шампиона Серије А.

Без обзира на то, прилика да се стигне до барем једног од пројектованих девет (за бараж) или 15 бодова (за директно мјесто у осмини финала) је пропуштена и мора се надомјестити на неком од мечева са тежим противницима, уколико је Звездина намера да се надмеће и ако посједује квалитет за то.

Послије овог меча Звезда гостује Монаку (22. октобар), дочекује Барселону (6. новембар), док Штутгарт долази у Љутице Богдана 27. новембра, послије чега ће Звезда поново у Милано на дуел са „росонерима“ (11. децембар).

Посљедње двије утакмице Звезда игра 2025. године. Најприје против ПСВ-а у Београду (21. јануара), а онда и за крај лигашког дијела у Берну против Јанг Бојса (29. јануар).

 

ИЗВОРртрс, Фото:Tanjug/Marko Đoković
Претходни текстВучић: Отварање Куле Београд за 15 дана (ФОТО)
Сљедећи текстУ Српској рођено још 26 беба