Насловна Најновије Паљанка Весна Милетић суди мечеве у Енглеској

Паљанка Весна Милетић суди мечеве у Енглеској

62
0
Весна Милетић ( у средини )

Након што је крајем марта водила сусрете у Латвији, средином јула у Словачкој и Грузији, Весна Милетић ће судити утакмице и у Енглеској, колијевци фудбала.

Паљански фудбалски судија на Фифиној А листи, делегирана је на турнир групе А3 квалификација за Европско првенство У17 у женској конкуренцији, које ће се одржати од 7. до 13. октобра у граду Бартон у округу Стафордшир. Поред Весне из БиХ делегирана је и Мерима Хомарац.

Поред домаћина Енглеске, на турниру ће играти и селекције Фарских Острва, Чешке и Холандије.

Весна ће бити главни арбитар у мечу Енглеске и Фарских Острва (7. октобар), асистираће јој Мерима Хомарац из БиХ и Ана Кјер Шмид из Данске, у сусрету Чешка и Фарска Острва (13.октобар) уз Милетићеву ће на центру бити Мерима Хомарац/ БиХ и Анастазиа Волошчук/Енглеска, док ће у надметању између Енглеске и Чешке (10. октобар) Весна обављати улогу четвртог судије.

Ова изузетно успјешна и скромна млада Паљанка, члан је Удружења фудбалских судија и инструктора Сарајевско-романијске регије. Прве фудбалске кораке направила је у паљанској Романији, носила је дрес и неприкосновене шампионске екипе СФК „2000 Сарајево“, наступала је и за млађе селекције БиХ, а уз то је и доктор физике и професор на Универзитету у Источном Сарајеву.

ИЗВОРsportdc.net
Претходни текстУ петак представљање књиге “Вук у ратној причи” Милана Јоловића Легенде
Сљедећи текстЈош траје истрага о саобраћајној несрећи у којој је погинуо новинар Горан Маунага