Насловна Најновије Петронијевић: Забринути смо због оног шта се дешава са Караџићем

Петронијевић: Забринути смо због оног шта се дешава са Караџићем

95
0

Адвокат Горан Петронијевић рекао је Срни да су сви забринути због оно што се дешава првом предсједнику Републике Српске Караџићу, који служи затворску казну у Великој Британији, и да се догађају чудне ствари око њега.

Након што је Срна објавила да је Караџић одвезен у болницу без икаквог објашњења, Петронијевић је рекао да је забринут због тога шта се дешава.

– Гледаћемо да што пре сазнамо детаље шта се догађа. Јер све ствари које се тамо око њега догађају су врло чудне, па и ово – рекао је Петронијевић, који је члан тима одбране Караџића.

Он је био зачуђен таквим понашањем према Караџићу.

– Сви смо колективно забринути када год се то догоди. Ми знамо да му је озбиљно нарушено здравље. Свака њихова активност тамо… они не реагују до задњег тренутка – рекао је Петронијевић.

Караџић је смјештен у затвор на британском острву Вајт гдје, након што је осуђен у Хашком трибуналу, издржава доживотну казну. Ријеч је о затвору који има репутацију једне од најгорих затворских установа у Великој Британији и не испуњава бројне услове који су предвиђени стандардима у већини европских држава.

Његова кћерка Соња Караџић Јовичевић рекла је данас Срни да је Караџић одвезен у болницу без икаквог објашњења и права да се јави породици, те упозорила да у Британији праве алиби и чине нешто изузетно сумњиво.

ИЗВОРсрна
Претходни текстЦИК: Донесена наредба о отварању врећа са гласачким листићима и поновно бројање
Сљедећи текстУ Норвешкој подигнут ниво терористичке пријетње