Насловна Најновије И сутра облачно с’ кишом

И сутра облачно с’ кишом

44
0

У Републици Српској и Федерацији БиХ, сутра ће преовладавати претежно облачно вријеме, већином са слабом кишом и температуром ваздуха до 21 Целзијусов степен.

У првом дијелу дана биће промјенљиво облачно вријеме, а на сјевероистоку се очекује више сунчаних интервала. Магла се очекује углавном у брдско-планинским предјелима и понегдје се може и дуже задржавати, те ће у тим мјестима бити свјежије, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Повремена киша током дана очекује се на југу и западу и увече ће се ширити ка сјеверу.

У Семберији остаје претежно суво.

Дуваће слаб до умјерен вјетар, промјенљив или источних смјерова.

Јутарња температура ваздуха износиће од осам до 12, на југу до 15, у вишим предјелима од шест, а дневна од 16 на западу до 21 на сјевероистоку, у вишим предјелима на западу, као и у мјестима гдје се магла буде дуже задржала од 14 степени Целзијуса.

Данас је у Српској и ФБиХ претежно облачно вријеме, већином са слабом кишом.

Температура ваздуха у 14.00 часова: Србац 11, Нови Град 12, Бањалука, Калиновик, Приједор, Соколац и Хан Пијесак 13, Бијељина, Добој, Зворник, Мраковица, Мркоњић Град, Сребреница, Чемерно и Фоча 14, Сарајево, Кнежево и Рибник 15, Вишеград и Рудо 16, Гацко и Дринић 17, Билећа 18, Требиње 19, Мостар и Неум 20 Целзијусових степени.

ИЗВОРсрна
Претходни текстОрбан: Запад и ЕУ губе рат у Украјини
Сљедећи текстОдређен привремени смјештај малољетнику који је 49 пута дојавио о постављеним бомбама