Насловна Најновије У Нишу пронађена отета дјеца из Румуније, ухапшен њихов отац

У Нишу пронађена отета дјеца из Румуније, ухапшен њихов отац

82
0

Министар унутрашњих послова Србије Ивица Дачић, разговарао је данас са румунским колегом Маријаном Каталином Предојуом, кога је обавијестио да је у Нишу пронађено троје отете дјеце из Румуније и да је том приликом ухапшен њихов отац, због сумње да их је киднаповао.

Дачић је навео да су припадници МУП-а Србије у сарадњи са Полицијском управом у Нишу, поступајући по пријави кривичног дјела отмице извршеног у Румунији, ухапсили румунског држављанина А. М. /54/ због сумње да је отео своје троје малољетне дјеце од 11, девет и осам година.

Srna | Србија - МУП - Дачић

Он је обавијестио Предојуа да је српска полиција свега 15 минута по активирању српске картице и мобилног телефона зауставила „мерцедес“ са румунским регистарским таблицама, којим је управљао отац отете дјеце, као и да су у возилу била и киднапована дјеца, саопштено је из МУП-а Србије.

Дачић је додао да се сумња да је А. М. дјецу отео и илегално довео у Србију, да је отмицу планирао раније, као и да је у Србију у посљедњих мјесец дана долазио више пута, све док његова дјеца нису званично ушла у Србију.

ИЗВОРсрна, фото МУП Србије
Претходни текстДодик: Аутопут Брчко – Бијељина до јесени 2026. године
Сљедећи текстВулин: Срби и Руси се поносе прецима који су их ставили на праву страну историје