Насловна Најновије Романија савладала Дрину ХЕ са 1:0

Романија савладала Дрину ХЕ са 1:0

95
0

Серија успјешних резултата Романије настављена је и у 12. колу Прве лиге Републике Српске када је у Палама гостовала вишеградска Дрина ХЕ. Вучица је славила минималним резултатом иако је током меча пропустила неколико изгледних шанси за убједљивији тријумф. Тако је низ утакмица без пораза, али и без примјеног гола продужен на осам мечева. За госте је наступио Богдан Симанић, некадашњи голгетер Романије.

ФК Романија – ФК Дрина 1:0 (0:0)

Три добре шансе за Романију у прблвом полувремену нису искоришћене против ривала који се опредијелио за одбрану свог гола, док их је ријетко било на половини Вучице.

Ипак, бедем гостију пробијен је у 59. минуту када Цвјетановић постиже гол за вођство Романије, испоставиће се и за коначан резултат. Паљански том је фантастичним наступима сасвим заслужено на трећој позицији прволигашке табеле, а велики испит очекује их у наредном колу када гостују Лакташима

Романија: Митровић, Алић, Пекић, Соса, Крижевац (81. Арбиња), Радовић (81. Боровчанин), Хинестроза (66. Пеарт), Ризвановић, Цвјетановић (66. Новосел), Чолић, Ханџић (88. Ковачевић)

Дрина: Гаговић, Тасић (63. Тодоровић), Перковић, С. Пљеваљчић, Л. Пљеваљчић, Марковић (60. Грујић), Симанић (79. Са. Лозо), Сангwон, Се. Лозо (79. Грујић), Ристовић, Шушњар

 

ИЗВОРSportEast
Претходни текстЈахорина: Почео међународни симпозијум „Дани ендокринолога и дијабетолога Републике Српске“ (Видео)
Сљедећи текстОтворена изложба слика Драгa Ивановића и Радмила Ковачевића (Видео)