Насловна Најновије Мазалица: Расте цијена издаје Српске

Мазалица: Расте цијена издаје Српске

80
0

Замјеник шефа Клуба посланика СНСД-а у Народној скупштини Републике Српске Срђан Мазалица рекао је да се ПДП љутио на четири делегата СНСД-а у Дому народа Парламентарне скупштине БиХ да би порасла цијена њихове издаје Републике Српске.

– У прилог томе говори и прегласавање српског члана Предсједништва БиХ Жељке Цвијановић у вези са приједлогом закона о државној имовини и зато је инсталисан лото делегат ПДП-а Ненад Вуковић – истакао је Мазалица.

Он је рекао за Срну да је занимљиво и колико је ово прегласавање српског члана Предсједништва координисано са повлачењем закона о Уставном суду од СДС-овог посланика Желимира Нешковића.

Мазалица је упитао да ли СДС и ПДП намјеравају да прогурају „прљав“ посао усвајања закона о државној имовини, али претходно што су „опрали“ СДА и Бошњаке који су блокирали Дом народа?

– Зато постављам питање и СДС-у: да ли ће подржати вето Жељке Цвијановић на питању државне имовине, а да ли би у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ гласали за неуставни закон Жељка Комшића и Дениса Бећировића и тиме подржали највеће развлашћивање Републике Српске од Дејтона наовамо? – нагласио је Мазалица.

ИЗВОРртрс
Претходни текстОтворене пријаве за трећи Супернова „Hackathon”
Сљедећи текстМиличевић: Државна имовина је црвена линија испод које нико у Српској не би смио ићи